Månadsbrev Augusti/September2021

Månadsbrev Maj 2022

Hej! Nu närmar vi oss sommaren och har en del roliga aktiviteter framför oss som väntar. Vad sägs om lite våfflor och dans i Folkets park

29/6 med Benny och Janne , 6/7 med Hertz,  27/7 med Ingez 3/8 med Tolle.

Pris 70 kr med underhållning, kaffe och så klart nygräddade våfflor och dans. ( Vill ni hjälpa till och jobba så kontakta mig)

Så är det dags för Nykvarnsdagen 6/6 där vi har bokat ett bord för lotteri samt information om Frivilligcentralen och vi står i rotundan som vanligt. Sedan har vi fanborgen som går i tåget från Centrum. Missa inte denna fantastiska dag. Mer info om underhållning osv står i kommunens hemsida. ( Vill ni stå med vid bordet med lotteri och info så kontakta mig)

På prov har vi öppnat samtalscafe på Frivilligcentralen för flyktingar från Ukraina som hålls på Fredagar mellan 10-12. Där dom får träffa andra Ukrainare för samtal och fika samt så finns vi på plats om dom behöver Hjälp med något. (Vill ni hjälpa till i Samtalscafet kontakta Bertil på Rödakorset 0705127936)

Vi planerar för fest till hösten för alla medlemmar men jag avslöjar inte mer men det blir något lite extra!!!

På Frivilligcentralen är allt i full gång med cafe, cirklar, fester av olika slag så missa inget, kom in och titta på informationstavlorna på Träffen. Men så klart vill alla cirkelledare och cafevärdar också ha semester som dom är så värda!, så vi stänger cafet 23 Juni och Öppnar upp 15 Augusti.

Alla cirklar har lite olika slutdatum så se med din cirkelledare vad som gäller just för er.

From Tisdag 7 Juni har cafet ändrade öppettider och stänger 12 istället för 13.

Jag är så tacksam för alla ledare och värdar som jobbar volontärt och kommer tacka er specifikt så en inbjudan till er kommer inom kort för en sommaravslutningslunch.

Fredagslunchen i Taxinge bygdegård har två goda trevliga luncher kvar för medlemmar innan sommaren , 20 Maj samt 3 Juni! 50 kr för lunchen med lotteri!!! Bör ej missas, så gott!!!

Jag måste påminna att det finns en del som har missat Frivilligcentralens årsavgift och jag kommer att skicka en påminnelse till dom berörda. Vill ni fortfarande vara medlemmar så missa inte slutdatumet för betalning så att ni inte kommer bort från medlemslistan. Vi vill ha kvar er !

Tveka inta att höra av er vad det än gäller! Vill ni hjälpa till eller behöver hjälp så kontakta mig på 0855490093 eller mejla fcsv@telia.com

Vi ses på Träffen, parken eller i byn!!! Mvh, Sandra