Månadsbrev Oktober 2020

Månadsbrev Februari 2021

Hej alla Frivilligcentralens medlemmar i vinterkylan!

Hoppas ni alla haft en trevlig jul trots annorlunda omständigheter.

Vi har fortfarande stängt på Träffen pga coronapandemin och jag har haft lite andra arbetsuppgifter såsom beställning, handling och fakturering för äldre och dem i riskgrupper.

När och hur vi får öppna på Träffen i framtiden är lite oklart. Vi hoppas på att alla snart erbjuds vaccin. Det kan ju betyda att fler dörrar öppnas. Eventuellt så får vi köra aktiviteter och grupper utomhus när våren närmar sig.

Såklart så önskar vi att ni fortsätter vara medlemmar och bidrar med medlemsavgift som för tillfället är det enda inkomsten vi har. Summan är det samma, 100 kr för hela året som betalas via vårt bankgiro 273-2865. Glöm inte ange ditt namn vid bankgirobetalning så jag kan registrera er som medlemmar 2021. Dock behöver medlemsavgiften inte vara betalt förran den 31 mars.

Årsmötet är framskjutet. Vi avvaktar Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

Påminner också att Mia Puekker har massage på träffen och det går bra att boka tid på tel:0739370662.

Passa på och njut av det fina vintervädret vi har med en promenad eller ta med en termos med varm dryck och fika utomhus.

Ni är välkomna att kontakta mig om ni har frågor eller funderingar på tel: 0855490093 eller via mejl på fcsv@telia.com. Ta hand om er och om varandra.