Månadsbrev Februari 2020

En märklig vinter har det var och är det fortfarande. Det finns redan små, små knoppar på björkarna och det går fortfarande att hitta gula kantareller.

Frivilligcentralen och dess aktiviteter och verksamhet har fått inte mindre än tre artiklar i Länstidningen. Från Träffen, från fredagslunchen och från Andreas gympa grupp. Jätteroligt och ett bra sätt att få ut information om oss till många fler.

Här på Träffen är det som vanligt full fart och vissa dagar är det upptaget i vartenda rum.

Det börjar ju dra ihop sig till medlemsfest den 29 februari. Men…. har vi inga medlemmar som är festsugna. Det är bara drygt femtiotal som har anmält sig. Var är resten?????? Vi brukar ju vara runt 100 personer. Så kom igen och anmäl er nu så fort som möjligt, det kostar 150 kronor och för det får ni underhållning, mat, musik, dans och förhoppningsvis många skratt. Betala in på FC:s bankgiro 273-2865 glöm inte att skriva namn och fest så vår kassör vet vad som är inbetalt. Det går också att betala in kontant här på Träffen. Sista dag för anmälning är 17 februari så skynda, skynda.

Många frågar angående medlemsavgiften, den är fortfarande 100 kr och kan betalas kontant eller via vårt bankgiro 273-2865. Om du betalar in via bankgiro så glöm inte att ditt namn måste finnas med. Dock behöver inte medlemsavgiften vara betald förrän den 31 mars.

Onsdagen den 4 mars har vi årsmöte i Qulturum Sländan kl. 18:00. Ingen anmälan och det serveras kaffe/doppa. Annars sedvanliga årsmöteshandlingar. För mer info se bilaga.

Vi har fått många undringar/förfrågningar om Andreas gymnastikgrupp som håller till i Ladan, Holländarvägen 4 på tisdag förmiddagar. Många har redan anmält sig och tränar varje tisdag men det finns plats för att starta fler grupper. Andreas vill inte ha för stora grupper då det är viktigt att hela tiden kunna se och hjälpa var och en. För att stilla er nyfikenhet så kommer Andreas att ha en pröva på dag den 11 mars kl. 10:00 i Ladan. Då kan du/ni komma och både kolla in lokalen, Andreas och hur gymnastiken är upplagd. För er som är intresserade/nyfikna och vill anmäla er till ”pröva på” hör av er till Andreas 070 953 00 15 i första hand eller till L8 079 313 07 74.

Vi hade planerat en lillördag i bygdegården den 18 mars, dock var bygdegården upptagen just den dagen så vi flyttade fram till den 19 mars. Så fort den dagen är planerad med mat och underhållning så kommer det upp ett anslag och anmälning här på Träffen.

En vacker dag i framtiden planerar jag att bli den lilla tanten på äldreboendet

som leder revolutionen med att fylla allas dropp med rödvin.

Hälsningar från L8 (den framtida tanten på äldreboendet)